Slide background

Villa

Onze villa is een oude gerestaureerde boerderij. Vroeger woonden hier op de eerste verdieping twee families, en waren er op de begane grond stallen voor koeien en varkens. De tweede verdieping, onder het dak, was voor de winteropslag van graan, meel, bonen, gedroogd vlees etc. De muren op de begane grond zijn meer dan een meter dik, en dus in de zomer is het vakantiehuis heerlijk koel, en in de winter blijft het behaaglijk. Bovendien waait er altijd een verkoelend briesje door de gunstige ligging op een heuvel. Het huis is gebouwd met licht roze natuursteen, zoals de foto’s laten zien.

Om driekwart van de villa is een pergola gebouwd. De zomers in Italie breng je buiten door, aan een grote tafel met pasta, een glas wijn en de lokale produkten die je kunt vinden op de markt.

De villa heeft 4 ruime slaapkamers, met bedden voor totaal 9 personen, 3 twee persoons bedden en 3 enkele bedden. Twee badkamers, beiden met toilet, bidet en douche, met in een van de badkamers nog een ligbad. Er is een ruime living en een grote moderne woonkeuken die is uitgerust met een elektrische oven, gasfornuis, vaatwasser en een grote koel en vrieskast. In de bijkeuken, die zich aan de achterkant bevindt, staat een wasmachine. Er is wifi in en rondom onze vakantie villa. Lakens, dekens, dekbedden, handdoeken etc zijn uiteraard aanwezig.

Bij het zwembad is nog een ruim appartement, met een grote glazen schuifwand naar het zwembad. Het is voorzien van een twee persoons bed, badkamer met douche, toilet & bidet. Wie in vorm wil blijven vindt hier de nodige fitness voorzieningen. Een loopband, een fiets en een gewichten toestel. Naast het huis staat een authentieke bolvormige houtgestookte pizza oven, en er is een barbecueplaats. Voor beide is hout aanwezig om deze te gebruiken.

Het zwembad is 5 bij 10 meter, met Romeinse trap, en er zijn de nodige opblaasbare banden, luchtbedden & ligstoelen. Het zwembad is voorzien van een volautomatische Zodiac installatie, die het chloor niveau en de zuurgraad op het juiste peil houdt. Daarnaast komt onze tuinman 3 maal per week langs, vroeg in de ochtend, om de bodem te stofzuigen en de filters te reinigen.

Er is een collectie boeken, nederlands, engels en Italiaans en een uitgebreide collectie muziek, video’s en DVD’s, zowel voor kinderen als voor ouderen.

Gallery Villa

View from the house Ons italiaans vakantiehuis Pergola Stairs Bedroom 3 Bedroom 2 IMG_4581 Bedroom 4 Vooraanzicht villa Aanzicht onderaan de heuvel Zijn-aanzicht percozzone view IMG_4648 Living room IMG_4614 Kitchen Bedroom 1 badkamer 1 ligbad Poolhouse appartment and excercize room Italian stairs Private parking Kast Pergola Kitchen pool at night Bathroom 1 Poolhouse appartment bathroom IMG_4629 IMG_4607 Pergola vakantievilla IMG_4584 Italiaans landschap Swimming pool badkamer IMG_4623 Zij-aanzicht Wood pizza oven IMG_4636 IMG_4574 IMG_4604 Pergola IMG_4593 Keuken Uitzicht vanuit villa Zwembad Zwembad bij vakantiehuis