Omgeving Pergola

De villa is gelegen op 10 minuten afstand per auto van Pergola. Pergola is een middeleeuws stadje met alle voorzieningen. Enkele grote supermarkten, een tiental restaurants, specialiteit zaken voor de wijn, kazen, de pasta’s en de salami’s. Er zijn ook enkele banken, een postkantoor, en een ziekenhuis. Op zaterdag is er de regionale markt, waar ook de inwoners van de omliggende dorpen op af komen.

Marotta & Adriatische kust

Marotta, 35 minuten met de auto, ligt aan de Adriatische kust, en heeft aangenaam schone kiezel stranden, met volledige service, parasols, ligbedden etc en met goede kwaliteit vis restaurants. Meer noordelijk gelegen toeristische kustplaatsen, binnen anderhalf uur bereikbaar met de auto, zijn o.a Rimini, Cattolica & San Marino. Ten zuiden Senigallia, met zand stranden, en nog iets verder Porto Recanati, beiden zeker de moeite waard.

Overige dagtochten

Andere dagtochten, alle binnen maximaal anderhalf uur bereikbaar met de auto; Cagli, Gubbio, Assisi, Perugia, Urbino, Grotten van Frasassi, Frontone, Spello, en vele kloosters, wijngaarden en kleinere middeleeuwse dorpjes met fantastische lokale restaurants, pleinen, kerken en theaters. Zie verder ook www.lemarche.com.

Reserveren / Informeren

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie. Mocht u een bepaalde periode voor uw vakantie in gedachten hebben, laat het dan weten zodat we de beschikbaarheid kunnen controleren.