Omgeving Pergola

Vanuit Nederland richting  Antwerpen, Brussels, Luxemburg, Metz, Strassbourg, Mulhouse, Basel, Luzern, Gotthard, Lugano, Milano, Parma, Bologna, Ravenna, Rimini, Cattolica. Volg de autoweg richting Ancona. Ongeveer 15 km voor Ancona neemt U de afslag Marotta, en gaat U rechtsaf richting Pergola voor de laatste 35 km. Afstand vanaf Amsterdam 1450 km.

Gaat U liever met het vliegtuig, dan er is een goedkope Ryanair vlucht van Weeze (tussen Nijmegen en Dusseldorf) naar Ancona. Huur een auto. Vanaf Ancona neemt U de autostrada naar het noorden en vervolgens de afslag Marotta. Zie verder hierboven. Uiteraard kunt U ook met de KLM of Transavia naar Bologna vliegen, daar een auto huren en dan is het nog 2 uur met de auto.

In de zomer periode zijn er ook vakantie vluchten van verschillende Nederlandse luchthavens naar Forli & Rimini aan de Adriatische kust. Rimini ligt op een uur met de auto vanaf onze villa. Vanaf Rome Fiumicino airport naar onze villa is het 2.5 tot 3 uur met de auto, afhankelijk van het verkeer.